Снимка kardjali.bgvesti.netВ деня на траур обявен от Община Момчилград, градът е

...
Снимка kardjali.bgvesti.netВ деня на траур обявен от Община Момчилград, градът е
Коментари Харесай

В деня на траур: Майката на Дамла не смее да се прибере у дома, Момчилград е като разбунен кошер!

Снимка kardjali.bgvesti.net

В деня на печал разгласен от Община Момчилград, градът е като размирен кошер, оповестява kardjali.bgvesti.net. Момчилградчани са разграничени на две. Едни одобряват, че палач е арестувания Мехмед Хасан, други не имат вяра, считат, че същинският палач е на независимост.

Факт е обаче, че убийството е осъществено единствено два дни откакто бабата на Дамла отпътувала за Турция да гледа болен. В събота се чака Окръжна прокуратура да изиска непрекъсната мярка „ задържане под стража “ на Мехмед.

Мнозина които познават арестувания считат, че той не е килърът. Учителката му Пенка Петева споделя, че той е бил спокоен, мирен, непретенциозен възпитаник. Бил доста затворен.
За съдбовната нощ съседката Стефка Николова си спомня, че не са чули никакъв звук. При отварянето на вратата на жилището на жертвата се чувал необикновен звук. Но в ранните часове подобен не бил доловен.

Съседи споделят, че Мехмед се държал благо с Дамла. Водил я за ръчичка. Те отхвърлят и опцията майката Садет Муса да е причинител. Тя е към този момент вън от следствения арест. Садет е доста смутена от убийството на детето си, настояват познати. Тя не посмяла да нощува в жилището, където е осъществено убийството. Останала да нощува в дома на майка си.

Момчилградчани, които не имат вяра, че е хванат същинския палач, не пускат децата си без компаньон на учебно заведение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР